Besøgstal faldt


Besøgstal faldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: Besøgstallet på det 12. Langeskov Kræmmer Marked nåede ikke sidste års rekordhøjder på mellem 60.000 og 70.000 gæster.

- Det kan vi vist roligt fastslå, siger formanden for Langeskov Borgerforening, der står bag det årlige marked, Hans Vedel Rasmussen.

- Hvad har besøgstallet været i år?

- Det er jo gratis at komme ind på markedet, så det kan vi ikke helt nøjagtig fastslå, men målt i forhold til sidste år vil jeg tro, at besøgstallet i år ligger omkring 50.000 mennesker i løbet af de tre dage, kræmmermarkedet varede.

Man har heller ikke nogen oversigt over størrelsen af et eventuelt overskud, og der vil gå nogen tid, inden man kan lave en endelig opgørelse.

I går var det så store oprydningsdag, og rigtig mange mennesker var i gang med at bryde telte, stader, serveringssteder osv. ned, ligesom pladsen skal ryddes op.

Der var i år 300 kræmmere med til markedet, og de fyldte tilsammen 2,5 km facademeter.

- Og så havde vi ventelister på tilsammen en halv kilometer facademeter, fortæller formanden.

- Men det får os ikke til at udvide området. Vi er enige om, at markedet ikke skal være større, end det er nu.

Rigtig mange mennesker har været impliceret i at gennemføre dette års kræmmermarked. Der har været ca. 400 medhjælpere, som kommer fra 15 forskellige lokale foreninger, som via deres indsats også tjener penge til det frivillige foreningsarbejde i Langeskov.

Besøgstal faldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce