Barsk tone på borgermøde


Barsk tone på borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GODSHOTEL: 180 mødte op til orienteringsmøde om Danielsens byggeplaner

LANGESKOV: Sagen om Peter Danielsens planer om at opføre et godshotel i området ved Siskenvej interesserer mange borgere i Langeskov.

Det blev slået fast, da der i aftes var orienteringsmøde om lokalplanforslaget for området på Pilegårdsskolen, hvor mellem 170 og 180 tilhørere - heriblandt det meste af byrådet - var mødt frem.

Mødet viste samtidigt, at parterne i sagen lige nu står langt fra hinanden.

Under spørgetiden blev panelet, der bestod af Annette Outze (S), formand for Teknisk Udvalg, borgmester Ejvind Høyer Nielsen (K) og direktør Martin Danielsen bombarderet med spørgsmål og en del kritiske indlæg, der fik blandt andre ordstyrer og vicekommunaldirektør Per Nyegaard Olesen til at henstille om en mere urban tone.

Især borgmester Ejvind Høyer Nielsen (K) stod for skud fra salen og han stillede også sig selv i skudlinjen, da han fortalte, hvad hans personlige holdning til projektet er.

- Jeg mener, at virksomheden skal have lov til at udvide, og det mener i øvrigt den konservative byrådsgruppe, lød det fra Ejvind Høyer Nielsen, der var synligt provokeret af forskellige indlæg, som antydede, at ansøgningen fra vognmandsfirmaet var gledet igennem under en middag med Peter Danielsen.

- Jeg har ikke spist middag med Peter Danielsen. Det er han også for nærig til, lød det fra borgmesteren.

Mageskiftet

Flere af aftenens indlæg drejede sig om, hvorvidt virksomheden har sagt nej til et tilbud om mageskifte.

- Forhandlingerne startede i marts, og der har været mange forskellige løsningsforslag på bordet. Om mageskifte er et af dem, kan jeg ikke huske, men det er muligt, svarede Ejvind Høyer Nielsen.

Direktør Martin Danielsen fastslog, at man ikke var blevet tilbudt et mageskifte.

- Vi blev spurgt af Langeskov Kommune, om vi ville være interesserede i at flytte til Langeskov Syd. Hvis vi flytter, må vi erkende, at den nuværende grund kun vil være interessant for en anden vognmandsforretning, og hvilken vognmand ville købe grunden, når han ved, at der er så stor modstand mod udvidelser på stedet? Der er ikke blevet nævnt noget beløb for, hvad Langeskov Kommune eventuelt ville give for vores grund, så derfor sagde vi nej, da man spurgte om vi ville flytte, sagde Martin Danielsen.

- Det virker som om, at Langeskov Kommune har underlagt sig private interesser. Peter Danielsen burde fra starten være blevet henvist til Langeskov Syd, hvor vi har et erhvervsområde, der er betalt i dyre domme af skatteyderne, lød det fra Frank Jeppesen fra den gruppe af borgere, som samler underskrifter mod byggeplanerne.

Gruppen besluttede for nylig at samle underskrifter i hele Langeskov By, og det har foreløbig resulteret i 438 underskrifter, fortalte Tom Nytofte fra borgergruppen.

Barsk tone på borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce