Bankdirektører går planken ud


Bankdirektører går planken ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: "Planken Ud"-konkurrencen er tilbage på programmet for Havnefesten, der finder sted i weekenden, og der venter flere interessante dyster på den smalle planke med direkte adgang til havnebassinet.

Direktørerne for de to pengeinstitutter på Torvet - BG Banks Erland Christensen og Nordfyns Banks Michael Serop - er vant til at konkurrere på ind- og udlånsrenter, men lørdag mødes de to bankdirektører på planken til en dyst på list og balanceevne.

De lokale medier er repræsenteret ved Jan Lindorf, Kjerteminde Avis, der krydser klinge med Troels Nielsen fra Munkebo Avis.

Handelslivet repræsenteres af John "Slagter" Kristiansen, Det Gamle Røgeri, der skal møde uddeler Carl Nielsen, SuperbBrugsen, mens byrådspolitiker Michael Gammelgård (S) skal møde enten Lars Ole Valsø (K) eller Jesper Schmidt Nielsen (K).

I den sidste dyst mødes kommunaldirektør Ronald Stelmer og stationsleder Finn Nielsen, Kerteminde Politi.

Brugsen, Kverneland og Amanda Vinduer og Døre stiller alle op i "Rampen"-konkurrencen, mens boldklubben, håndboldklubben, vandskiklubben, tennisklubben, rideklubben RIDO og FDF-spejderne i vandcykel-konkurrencen, hvor der dystes om kontante præmier til den vindende klub.

Sydstranden afspærres

Arrangørerne gør i øvrigt opmærksom på, at der vil blive opsat afspærringsbånd på Sydstranden søndag formiddag og at området vil være afspærret for strandgæster fra klokken 12 og resten af dagen.

Det sker af hensyn til forberedelserne til festfyrværkeriet søndag aften klokken 22.30, som markerer afslutningen på årets Havnefest og arrangørerne henstiller til, at af-spærringen respekteres.

Bankdirektører går planken ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce