Bådkommissæren genåbner til nytår


Bådkommissæren genåbner til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Efter knap to måneders pause genåbner Bådkommissæren på Kerteminde Marina. Det sker mandag den 4. januar, oplyser direktør Peter Nibe Hansen.

Den 11. november måtte Bådkommissæren A/S indgive konkursbegæring efter at være ramt hårdt af finanskrisen. Firmaet var forholdsvis nystartet forhandler af de eksklusive franske Beneteau-lystbåde, da krisen fik markedet til at gå totalt i stå.

Siden konkursbegæringen har Peter Nibe Hansen og hans rådgivere arbejdet hårdt på at få firmaet på fode igen. I øvrigt med god støtte fra bankforbindelsen, Nordfyns Bank, og i samarbejde med konkursboets kurator.

Samarbejdspartnere støtter

Det er nu lykkedes at få de nødvendige aftaler på plads, så et nyt selskab - Bådkommissæren ApS - kan rykke ind i lokalerne og genoptage betjeningen af sejlerne.

- Vi har haft den glæde, at vore hidtidige samarbejdspartnere har støttet os i arbejdet på en ny start, siger Peter Nibe Hansen.

Han fortæller, at man i den nye virksomhed kan tilbyde fuldtidsjob til ni medarbejdere. Til sammenligning var der ved konkursen beskæftiget 13. Tidligere har der været over 20 ansatte.

Peter Nibe Hansen er glad for, at gode medarbejdere på denne måde kan vende tilbage:

- Det nye team består af erfarne medarbejdere, der primært vil have fokus på værkstedet og på den store maritime forretning, siger han.

Derimod vil man fra starten i det nye år være forsigtige med det salg af både, som kostede så dyrt i de seneste par sæsoner.

Bag det nye selskab, Bådkommissæren ApS, står ud over direktør Peter Nibe Hansen også hans far, Anders Hansen, der drev forretningen på marinaen i en længere årrække.

Bådkommissæren genåbner til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce