HÅNDBOLD: Serie 1 kval damer Nyborg-BR 66 21-21 (10-13).

Langeskov fik søndag et lille håb om at undgå nedrykning til serie 2, da damerne spillede 21-21 i Nyborg. Dermed når de op på fire point, hvilket også både Korup og Nr. Lynd./Søby har. Og i pointregnskabet de tre klubber imellem ligger de også lige med en sejr hver, men BR 66 har den bedste målscore og ligger dermed i skrivende stund lige over nedrykningsstregen; men uha det kan ændre sig flere gange inden turneringen er slut.

I søndagens kamp i Nyborg spillede BR 66 rigtig flot før pausen, hvor især Laura Knudsen gjorde det godt.

Med den fortjente pauseføring på 13-10 i ryggen gik gæsterne på banen med optimismen i behold. Desværre havde Nyborg også bemærket Laura Knudsen gode spil før pausen. Det resulterede i at hun blev mandsopdækket efter pausen, og da samtidigt BR 66 hurtigt fik tre udvisninger i starten af halvlegen, så overtog Nyborg initiativet og ikke bare udlignede BR 66s forspring, men bragte sig selv foran med tre mål. Dermed lignede det endnu et hæderligt nederlag for BR 66, men heldigvis lykkedes det for de grønblusede at kæmpe sig tilbage. Ikke mindst takket være flot spil i målet af Louise List. Således kunne Josefine Aagaard udligne til 21-21 på straffekast med få sekunder tilbage. Spillerne kan så ærgre sig over at have misbrugt tre straffekast tidligere i kampen.

Målscorere: Laura Knudsen 6, Dorte Jørgensen og Karina Elnegaard 3, Sandra Toft, Marie Rudbæk, Isabella Ravn og Josefine Aagaard 2 samt Kristina Støchkel 1.(BEN)