Avisen trækker i festtøjet


Avisen trækker i festtøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Der er lagt op til et par meget festlige dage sidst på ugen, når Kjerteminde Avis fejrer sin 125-års fødselsdag.

Den officielle festligholdelse finder sted fredag, hvor avisen holder reception mellem klokken 11 og 13 på Johannes Larsen Museet.

Alle avisens læsere, annoncører, medarbejdere og venner af bladhuset er inviteret til receptionen, som formentlig vil kunne huskes i byen de kommende år.

For i stedet for de traditionelle receptionsgaver i form af blomster og vin, ønsker avisen sig penge - ikke til eget forbrug, men til glæde for det lokale foreningsliv og velgørende organisationer.

- Vi opfordrer de gæster, der havde tænkt sig at give en receptionsgave, til i stedet at indbetale et beløb på vores jubilæumskonto i Danske Bank. Så vil vi uddele en pengegave til et godt, lokalt formål hvert år på avisens fødselsdag, så længe pengene rækker. På den måde kan jubilæet mærkes i flere år frem i tiden, siger avisens redaktør, Jørgen Wind-Hansen.

Under receptionen bliver "Årets Kerteminder" kåret, ligesom vinderen af avisens stilekonkurrence bliver udpeget.

Jubilæumsfesten starter imidlertid aftenen før i Kertemindehallen, hvor alle 750 billetter til gallamiddag og musikalsk underholdning af "Peter og Kopierne" og På Slaget Tolv" er solgt i forsalg - og mange er skrevet på venteliste.

Jubilæumsfestlighederne fortsætter også efter lørdagens reception. Den 9. og 10. oktober byder avisen på koncerter med Wienersängerknaben i Kerteminde Kirke, og den 4. november indbydes alle plejehjemsbeboere i kommunen til harmonikakoncert på plejecenteret Fjordly.

Avisen trækker i festtøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce