April er skredet med to millioner kroner


April er skredet med to millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi er sårbare, siger formanden for Ældre- og Handicapudvalget om den økonomiske situation på området

Kerteminde: Tungen lige i munden. Krydsede fingre. Tilbageholdt åndedræt og rynkede pander hvad angår april.

Nogenlunde sådan så det ud for Ældre- og Handicapudvalget, da politikerne i går kiggede på regnskabs-tallene for årets første kvartal og forsigtigt tog hul på de friske tal fra april.

Ældre- og handicapområdet måtte holde for med 13,5 millioner i den store spare-runde, og det betyder, at der er barberet helt ind til benet.

- Vi holder lige præcis skansen, men vi er der, hvor der stort set ikke må ske noget. Vi er sårbare, og vi kan ganske enkelt ikke tåle, at der f.eks kommer flere borgere, som kræver hjælp 24 timer i døgnet. Det må vi indrømme, siger udvalgsformand Jan Johansen (S).

Han kunne kigge lidt fremad mod andet kvartal, nærmere betegnet på tal for april måneds udgifter på ældreområdet. Og det er ikke tal, han er glad for at se i øjnene.

- De stikker desværre meget ud. Her er udgifterne røget i vejret med to millioner kroner i forhold til april sidste år. Vi ved ikke hvorfor, men det er vi nødt til at have kigget på. Og så skal de helst ikke fortsætte i vejret, fastslår han.

Ud over at kigge tal efter i sømmene vedtog Ældre- og Handicapudvalget at slanke ledelsen i kommunens fem bofællesskaber.

Her bliver tre chefstillinger slået sammen til én for at spare på lønkontoen.

April er skredet med to millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce