Anne Linnet må give ekstra koncert


Anne Linnet må give ekstra koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIT: Billetterne til årets første koncert på Kerteminde Højskole blev revet væk første dag

Billetterne til Anne Linnet koncerten torsdag den 20. januar blev nærmest revet væk første salgsdag. Fire mennesker stod onsdag morgen og trippede på trappen til Højskolens kontor en halv time før forstanderparret Birgitte og Henrik Kastrup samt personale mødte op for at starte billetsalget. Sidst på dagen meldte alle salgssteder i Kerteminde udsolgt, mens stederne i Langeskov, Ullerslev og Munkebo kun havde ganske få billetter tilbage.

Ligger vandret

Derfor lagde højskolens musikkonsulent Palle Aarslev sig i selen for at overtale Anne Linnet til at blive i Kerteminde og give ekstra koncert fredag den 21. januar. Og det lykkedes.

- Det er virkelig sjovt. Vi ligger helt vandret her på skolen. Det er helt vildt, siger HenrikKastrup.

I et forsøg på at gøre Kerteminde Højskole til et kulturcenter i lokalsamfundet indførte forstanderparret, der kom til skolen i april i fjor, i efteråret et koncept, hvor koncertgængerne kan få en kulinarisk oplevelse sammen med den musikalske. Før programmet for vinter/forår 2005 blev husstandsomdelt onsdag, havde forstanderparret og højskolens musikkonsulent Palle Aarslev blot håbet på, at folk gad komme til flere musikarrangementer. I deres vildeste fantasier havde de ikke drømt om så massiv en interesse, som den fynboerne har vist.

Linnet trækker folk til

Billetkøberne er hovedsagligt fra Kerteminde, Langeskov, Munkebo og Ullerslev. Men Anne Linnet, Ivan Pedersen, Peter Abrahamsen og børn, Allan Taylor, Nis Bank Mikkelsen, Peter Belli og Marie Bergman trækker også andre fynboer til Kerteminde, når de optræder på højskolen i løbet af de kommende tre måneder. Odenseanere og midtfynboer vil også være at finde i rækkerne, oplyser HenrikKastrup.

De to koncerter i Kerteminde er foreløbigt de eneste muligheder for at opleve Anne Linnet på Fyn i år, ifølge hendes bookingbureau, Arte.

Og Henrik Kastrup oplyser, at der er stadig mulighed for at få fingrene i billetter til ekstrakoncerten.

Anne Linnet må give ekstra koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce