Andelsvillaer med udsigt

Fra toppen af Lykkeshøj i Munkebo bliver der en pragtfuld udsigt over Kertinge Nor. Og for at give interesserede købere et indtryk af udstykningen har den ansvarlige for projektet, Kjeld Kielstrup, spændt vejtape ud for at illustrere, hvor de luksuriøse andelsvillaer kommer til at ligge i forhold til hinanden. Foto: Yilmaz Polat

Andelsvillaer med udsigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYTÆNKNING: Brud med vanetænkning på Lykkeshøj i Munkebo

MUNKEBO: Andelsboliger - det er noget med en stor udbetaling, lille husleje, kneben plads og en have på størrelse med et frimærke.

Men sådan behøver det ikke at være. I hvert fald ikke på Lykkeshøj i Munkebo, hvor det odenseanske firma "Ejendomsselskabet Ved Fjorden" vil opføre en ny type andelsboliger, der så vidt vides aldrig tidligere er blevet opført her i landet.

- Dette er i høj grad et forsøg, og vi er meget spændte på udfaldet. Vi forsøger at bryde med vanetænkningen og vil opføre andelsvillaer, der både appellerer til børnefamilier og seniorægteparret, der er vant til at have god plads, fortæller Kjeld Kielstrup, der er ansvarlig for projektet.

Og sammenlignet med traditionelle andelsprojekter bliver der rigtig god plads i og omkring de 13 andelsboliger på Lykkeshøj, der er begunstiget af en rigtig herlig udsigt over Kertinge Nor.

Villaerne bliver på mellem 117 og 138 kvadratmeter store - de største med op til fire børneværelser plus et soveværelse.

Dertil kommer carport med redskabsrum samt en grund på mindst 700 kvadratmeter.

- Hele grunden her er på 14.500 kvadratmeter, så vi kunne sagtens have opført det dobbelte antal boliger. Men til forskel far andre andelsprojekter fokuserer vi ikke på at presse prisen og antallet af boliger - vi vil lave et helt unikt andelsprojekt, hvor der er god plads og luksus, siger Kjeld Kielstrup.

Husene bliver opført i mursten og med sort tegltag, kobbertagrender og mahognivinduer. Indendørs satses også på kvalitet med blandt andet luksuskøkken og granitbadeværelse.

Prisen bliver derefter - køber skal lægge små 400.000 kroner for andelsbeviset og sidder derefter for en månedlig husleje på mellem 7000 og 8000 kroner alt inklusive.

Kjeld Kielstrup er ikke i tvivl om, at det under alle omstændigheder vil være en god investering.

- Til forskel fra en almindelig ejerbolig slipper man i en andelsbolig for ejendomsværdiskatten på 15.000 til 20.000 kroner om året. Og skulle markedet vende, kan andelshaverne enes om at nedlægge foreningen og i stedet købe eller sælge boligerne, siger Kjeld Kielstrup.

Det er ejendomsmæglerfirmaet Odense Bo, der står for salget. Firmaet har netop annonceret boligerne til salg - og har taget et lille men effektivt kneb i brug for at fremme salget.

- På grunden har vi afmærket alle boligerne med pæle og vejtape, samtidig med at vi har opstillet et skilt med et oversigtskort, priser, størrelse og andre praktisk oplysninger. Så interesserede købere kan altså gå op på grunden og udvælge sin bolig, fordi de kan se, hvordan udsigten og omgivelserne vil blive, siger Kjeld Kielstrup.
Der bliver masser af luft og plads omkring andelsvillaerne på Lykkeshøj, som det fremgår af denne situationsplan. Hver villa får mindst 700 kvadratmeter have til rådighed.
Der bliver masser af luft og plads omkring andelsvillaerne på Lykkeshøj, som det fremgår af denne situationsplan. Hver villa får mindst 700 kvadratmeter have til rådighed.

Andelsvillaer med udsigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce