Aktiv Super drejer nøglen


Aktiv Super drejer nøglen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En markant fødevarebutik lukker i Munkebo Bycenter efter svigtende omsætning

MUNKEBO: Aktiv Super i Munkebo Bycenter lukker med udgangen af denne måned.

- Det er ærgerligt. Men vi har vurderet, at vi ikke kan få butikken på fode igen. Den lukker på grund af en økonomisk dårlig drift, og fordi omsætningen er for lille i forhold til omkostningerne, fortæller udviklingsdirektør for supermarkeder i det landsdækkende handelsselskab Edeka Danmark A/S - som Aktiv Super hører ind under - Søren Peter Ditlevsen.

Han vil ikke gå ud og kaste nogle tal op omkring regnskabet i fødevarebutikken. Men god har den altså ikke været.

Lukningen betyder, at de cirka 25 ansatte, hvoraf cirka halvdelen er fuldtidsansatte, nu skal ud og finde sig et nyt job.

Ditlevsen fortæller, at man forsøger at placere medarbejderne andre steder. Så vidt det da er muligt.

Skiftende købmænd

I øjeblikket er der ingen decideret købmand i Aktiv Super i Munkebo. Man har hentet midlertidig assistance ind udefra til selve afviklingen af butikken.

Måske afspejler det meget godt, hvorhen udviklingen er gået. Inden for de seneste par år har skiftende købmænd nemlig drevet butikken, som var der tale om én stor svingdør.

I december sidste år stoppede således Jens Leermann. I to omgange havde han drevet værket. Han skiftede til et tilsvarende job som leder af Super Best i Korup ved Odense.

Men det mener Søren Peter Ditlevsen ikke man kan udlede noget af. Det er alene driften, som har været dårlig. Slagterafdelingen har heller ikke fungeret optimalt, erkender Søren Peter Ditlevsen.

Konkurrenter på lur

Hvad der videre skal ske med lokalerne er endnu for tidligt at sige noget om.

Men hos en af konkurrenterne, Netto, er man opmærksom. Man vil ikke udelukke en flytning af butiksarealerne fra den nuværende placering i nummer 205 til Aktiv Supers mere attraktive placering i nummer 208.

- Placeringen af Aktiv Super i Munkebo er ganske god. Ingen tvivl om det. Det kræver en vurdering. Det er en drastisk beslutning, hvis vi skulle finde på at flytte. Men det indgår da i vores overvejelser ligesom vi følger med i, hvad der sker i hele Danmark, forklarer udviklingschefchef i Dansk Supermarked A/S, Carsten Hadsbjerg.

Han er for bycentrets og Munkebos skyld ked af, at Aktiv Super lukker, men som han siger:

- Rent egoistisk er det selvfølgelig rigtigt positivt for os også.

Munkebo Bycenter - på nær Netto, bankerne og en klinik - ejes af det odenseanske selskab Groth og Lyngdal Ejendomsinvest ApS. Det var i går ikke muligt at få en kommentar til, hvad de har tænkt sig skal ske med de kommende tomme lokaler.

Ejerne, René Groth Rasmussen og Jeppe Lyngdal, sagde i disse spalter i april, at de fremover vil udvikle centret.

Men det bliver uden Aktiv Super.

Aktiv Super drejer nøglen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce