AOF får større tilskud


AOF får større tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE:Vinden er ved at vende igen for aftenskolerne. Det er den tendens, AOF-aftenskoleleder Christina Dreisig Hansen oplever.

Folkeoplysningsudvalget i Kerteminde Kommune har netop givet AOF og ASV Østfyn tilsagn om, at de får forhøjet det tilskud, de egentlig er berettiget til. De to aftenskoler får henholdsvis 40.000 kroner og knap 8000 kroner.

Når politikerne i Folke- oplysningsudvalget fordeler midlerne til kommunens 11 aftenskoler, sker det på baggrund af året, der er ved at rinde ud.

Og selv om AOF har haft et ganske sløjt år med kun 260 deltagere, kaster politikerne 40.000 kroner ekstra i aftenskolen.

- De har et meget aktivt program for 2005, som de ikke har mulighed for at gennemføre med det tilskud, de egentlig havde krav på. Vi har godkendt deres ansøgning, fordi vi havde forståelse for deres problem, siger Poul Larsen, formand for Folkeoplysningsudvalget.

Spansk og italiensk for begyndere, yoga, tegning/maling og madlavning er blandt de aktiviteter, der er tilbage på programmet i 2005.

Selv om aftenskolen i år langtfra har udnyttet det tilskud, den fik i år, er Christina Dreisig Hansen optimist. Tilmeldinger og henvendelser tyder nemlig på, at den nedgang, aftenskolerne oplevede, da tilskuddet blev halveret, er ved at vende.

- Jeg tror, at folk er ved at vænne sig til de høje priser, siger Christina Dreisig Hansen.

Hun satser på mindst 300 deltagere til næste år.

AOF får større tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce