Årets borger er fra Munkebo

Poul Erik Christoffersen hædres af Sonja Rasmussen, mens Erling Knudsen, folkeoplysningsudvalget, og Jesper Schmidt-Nielsen, formand for fritids- og kulturudvalget, lytter med.
Foto: Nils Svalebøg

Årets borger er fra Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene dag foreviger han nytårskoncert på Sortekilde, den næste gælder det rabaldermøde i byrådssalen, den tredje....

Ja, det kunne såmænd godt have været kåringen af Årets Borger på Johannes Larsen Museet, hvis ikke det var fordi...

...den titel tilfaldt ham selv.

Poul Erik Christoffersen.

Allestedsnærværende redaktør af Munkebo Lokaltv, og i reglen at finde bag sit kamera.

I går var han for en gangs skyld selv i søgelyset, da borgmester Sonja Rasmussen kårede ham som Årets Borger i Kerteminde kommune. Ikke mindst, fordi han med sin indsats giver mange mennesker et indblik i, hvad der sker ikke blot i Munkebo, men så sandelig også i den øvrige del af kommunen.

- Så er der da no’en, der lægger mærke til, hva’ man går og laver, lød det fra den trinde og glade redaktør, der afslørede, at han ind imellem bruger "trick" for at finde ud af, om seerne er på dupperne.

- Normalt har jeg jo bare det tøj på, som jeg går og står i, når jeg læser op. Men en dag hoppede jeg i en hvid smoking. Dét fik folk op af stolene, og det var da meget rart, lo han, der langt fra var ene mand i centrum.

Årets Idrætsudøver blev et helt hold af dygtige rugbygutter fra Munkebo - U-11-holdet fra Lindø Rugby Sports Club.

Fire ihærdige trænere har på en enkelt sæson fået en stærk ungdomsafdeling på benene - så stærk, at U-11-holdet blev Danmarksmestre.

Årets foreningsleder blev Bibi Foged Rasmussen fra Hindsholm Håndboldforening.

Den utrættelige håndboldleder har - siden hun var ganske lille - arbejdet ihærdigt og energisk i både håndbold- og gymnastikforeningen - som medlem og instruktør.

Og så var der alle de boblende beviser på, at der er masser af krudt og kræfter i hele kommunen - mesterskabsvindere i blandt andet vandski, tennis, løb, badminton og hyrdehunde. Alle fik velfortjente klapsalver og borgmesterlig hæder.

Årets borger er fra Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce