75.000 kroner fra hr. Møller


75.000 kroner fra hr. Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller i gavehumør: Munkebo Ildfestregatta får stor økonomisk indsprøjtning

MUNKEBO: Landets rigeste mand, Mærsk Mc-Kinney Møller, har været i pengetanken og hentet 75.000 kroner til den nye ildfestregatta i Munkebo.

- Det er vi enormt glade for og stolte over. Det er en blåstempling af vores arbejde og Munkebo, som by og område. Nu kan vi lave den store fest, som vi har gået og håbet på, fortæller 63-årige Chris Kraft-Christensen.

Chris Kraft-Christensen er med i arbejdsgruppen bag Munkebo Ildfestregatta, og en af initiativtagerne af festdagen, der løber - eller skulle vi sige sejler - af stablen 23. august med skibe på vandet, lys og fyrværkeri i stor stil.

Arbejdsgruppen havde søgt penge ved A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, men havde egentlig ikke regnet med noget.

Håb om godt vejr

- Men så får vi det her brev, der er personligt underskrevet af hr. Møller selv. Han skriver i et notet: "Sørg for vejret", oplyser en glad Chris Kraft-Christensen.

Skibsrederen håber altså på godt vejr til ildfestregattaen, der tidligere har fået 15.000 kroner fra Tuborgs Grønne Fond og 10.000 kroner fra Kerteminde Kommune. Altså 100.000 kroner i det hele med det nye beløb.

- Men vi kunne da godt bruge flere penge endnu, selv om vi er godt med nu med de 75.000 kroner, oplyser Chris Kraft-Christensen.

Pengene går blandt andet til et stort lyshav på Kertinge Nor, fyrværkeri og en masse aktiviteter i Munkebo, Kølstrup, Kertinge, Ladby, Kerteminde og Snekkerled.

Det fuldstændige program til Munkebo Ildfestregatta kan ses via hjemmesiden www.munkebo-ildfestregatta.dk

75.000 kroner fra hr. Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce