46 luksuslejligheder klar - kun seks er solgt


46 luksuslejligheder klar - kun seks er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler: Folk skal først sælge deres hus, før de tør købe nyt

KERTEMINDE: Forventningerne var store, da det nye prestigebyggeri Essex Waterfront blev introduceret i Kerteminde sidste efterår.

- Vi har en liste med 70 navne på folk, der er interesseret i at købe en lejlighed, oplyste firmaet bag byggeriet, Essex Development, Århus, ved rejsegildet.

Ved flere efterfølgende åbent hus-arrangementer mødte folk op i hundredevis for at studere prøvelejlighederne med den attraktive bynære beliggenhed på den tidligere 555-grund ud til Kerteminde Fjord. Og hvor fiskekonservesfabriken i sin tid lå, står der i dag 46 indflytningsklare ejerlejligheder til priser mellem 2.890.000 kr. og 3.890.000 kr.

- I dag er seks lejligheder solgt, heriblandt de to dyreste til knap fire millioner med panoramaudsigt over fjorden. Indflytningen sker 27. juni. Yderligere en handel er på trapperne. Her er købsaftalen sendt til underskrift. Desuden har vi kontakt til et par stykker mere, og vi får stadig henvendelser, oplyser ejendomsmægler Per Hansen fra Home i Kerteminde, som står for salget.

- Lejlighederne henvender sig primært til seniorer, og samtlige købere tilhører da også det segment. Der er tale om både udenbys og lokale, fortæller Per Hansen.

Han betegner byggeriet på Chr. Hansens Vej som unikt, fordi det er det eneste i Kerteminde by, hvor seniorer ikke er henvist til at bo i to plan med trapper: - Her er der elevator, og det er med i fællesudgiften, at en vicevært holder alt. Så man skal bare sidde på terrassen og nyde udsigten, reklamerer han.

Når lejlighederne i Essex Waterfront ikke forlængst er revet væk, skyldes det, ifølge Per Hansen, den aktuelle situation på ejendomsmarkedet på landsplan. Udbuddet er blevet større, og det tager længere tid at sælge.

- Vi arbejder således med flere emner fra Odense, som gerne vil til Kerteminde. Men de tør ikke flytte, før de har solgt deres hus.

Per Hansen hænger imidlertid ikke med næbbet: - Vores salg i Home Kerteminde ligger over sidste års rent omsætningsmæssigt. Det skyldes en større "varebeholdning". Der er flere huse til salg. Til gengæld tager det længere tid at sælge. Hvorfor kan Per Hansen ikke sige eksakt. Men han tror, at bankerne siger nej til mange, der vil købe nyt, før de har solgt deres gamle hus.

- Men nogen nedgangsbølge er ejendomsbranchen altså ikke ramt af her i Kerteminde. Kun et skvulp fra de store byer er nået hertil, fastslår han.

46 luksuslejligheder klar - kun seks er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce