300 børn synger Nissebanden i Grønland

Aviaja fra Kerteminde synger en af de kendte danske julesange - men med grønlandsk tekst. Den 12-årige pige har rødder på Grønland. Privatfoto.

300 børn synger Nissebanden i Grønland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300 nisseklædte korbørn samt solister og Odense Symfoniorkester spiller og synger juleeventyret Nissebanden i Langeskovhallen over to forestillinger. Den ene er allerede udsolgt.

Kerteminde: Alle elever i 3.-4 klasserne på Kerteminde Byskole, Marslev Skole, Nymarkskolen samt Langeskov Skole øver i disse dage kor for alle pengene. De næsten 300 børn skal nemlig synge Nissebanden i Grønland sammen med Odense Symfoniorkester. Det sker tirsdag 5. december i Langeskovhallen over to koncerter i dagens løb.

- Den ene var hurtigt udsolgt med 600 i stolene. Derfor blev der også åbnet for billetsalg til den tidlige koncert, som ellers var beregnet for daginstitutioner. Her forsvandt næsten 300 billetter som dug for solen, fortæller Ole Vels Poulsen, afdelingsleder i Kulturskibet.

Nissebanden-koncerten i Langeskovhallen er den første af i alt seks koncerter, som turnerer rundt på Fyn her i starten af december måned. 12-årige Aviaja Mohr fra Kerteminde medvirker også. Hun har grønlandske rødder og har boet nogle år på Grønland sammen med sine forældre i Uummannaq, der hvor julekalenderen Nissebanden i sin tid blev optaget. Sammen med det store børnekor og symfoniorkester synger Aviaja en af de kendte danske julesange - men med grønlandsk tekst.

Billetter til ekstra koncerten er i salg på odensesymfoni.dk. /EXP

300 børn synger Nissebanden i Grønland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce