208 sangere til træf


208 sangere til træf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNKEBO: I morgen bliver der flere muligheder for at høre, hvordan det lyder, når 208 sangere fra det ganske land synger som med en stemme. De 208 sangere er deltagere i årets landssangerstævne, der er tilrettelagt af Arbejdernes Sangkor Kerteminde og Odense Damekor.

Munkebo danner ramme om det tre-dages træf, der indledes med en koncert i Munkebo Kirke klokken 21 i aften. Da vil knap en håndfuld kor deltage, hvorimod alle er med på Byens Plads ved Munkebo Bibliotek i morgen formiddag, hvor der er officiel åbning og koncert. I morgen eftermiddag og søndag eftermiddag er det tillige gratis adgang til koncerter i Troelskærskolens festsal, hvor deltagerne dels er på scenen sammen, dels giver koncerter i mindre geografiske grupper.

Det er DASOM (Dansk Arbejdersanger- og Musikerforbund), der har lagt det ud til de to lokale kor at afholde langssangerstævnet, hvortil der kommer repræsentanter fra knap 20 kor.

- Stævnet holdes hvert fjerde år, oplyser Verner Ny-gaard, der har stået for en del af det praktiske arbejde med stævnet.

208 sangere til træf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce