2018 var et godt år: Strandbadet udvider i 2019

Arkivfoto

2018 var et godt år: Strandbadet udvider i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljø- og teknikudvalget skal afgøre om Strandbadet også i 2019 må opsætte parasoller og udleje solsenge.

Kerteminde: Efter en særdeles givtig sommer satser Strandbadet i Kerteminde på at forny forretningen i 2019.

- Vi har haft en rigtig god sommer. Der har været fyldt med folk, der har været meget glade, fortæller Muhammed Jamel Merhi, der er gift med forpagteren af Strandbadet, Abir Jamel Merhi.

Strandbadet forsøgte sig i år med at opsætte ekstra parasoller og udleje solsenge, og det er gået over al forventning.

- Vi har haft udsolgt af solsengene flere gange, hvor folk er gået forgæves. Vi var lidt for sent på den med at udleje solsenge, så forhåbentligt kommer vi tidligere i gang til næste år, siger Muhammed Merhi, der også forventer, at den alkoholbevilling, som Strandbadet fik i sommer, vil sætte ekstra gang i forretningen til næste år.

Ny overdækning

Det er dog ikke helt lige til at få lov til at opsætte parasoller og udleje solsenge ved Strandbadet, da det nemlig skal godkendes af Kerteminde Kommune. Og selvom Strandbadet fik en godkendelse til parasollerne og solsengene i år, skal den fornyes til 2019-sæsonen.

Udover solsengene og strandparasollerne har Strandbadet også ansøgt om at måtte opsætte en overdækning ud mod vandet langs facaden, så gæsterne kan få lidt skygge, mens de nyder deres is.

Overdækningen skal være otte meter lang og tre meter bred, og fordi Strandbadet ligger indenfor kystbeskyttelseslinjen, skal overdækningen godkendes af både Kerteminde Kommune og Kystdirektoratet.

- Vi har nogle gæster, der gerne vil være i skygge for solen - blandt andet folk med små børn, fortæller Muhammed Merhi.

Miljø- og teknikudvalget skal på tirsdag tage stilling til sagen, og formand for udvalget, Jesper Hempler, forventer, at der bliver givet grønt lys.

- De har haft tilladelse til at sætte parasoller op og udleje solsenge sidste sommer, så for mig ville det være udmærket, hvis den ordning fortsætter, siger Jesper Hempler.

2018 var et godt år: Strandbadet udvider i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce