1800 til jazz i skoven i år


1800 til jazz i skoven i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Der er tilsyneladende et stort og udækket behov for at kunne høre god jazz-musik i hyggelige rammer.

Det kan vandrerhjemmets forpagter, Laila Burchardt, konstatere efter sæsonens fire jazz-koncerter ved Skovpavillonen.

Omkring 1800 tilhørere overværede koncerterne, og det er en stigning i forhold til sidte år på omkring 500, vurderer Laila Burchardt.

Fremgangen skal ses i lyset af det elendige sommervejr, hvor to af arrangementerne måtte flyttes indendørs i pavillonen.

Således også i går, hvor det kneb gevaldigt med at få plads til de godt 300 tilhørere, der fyldte totalt op i den store sal og foyeren - og den lille sal måtte også tages i brug.

- Det kommer helt bag på mig, at der har været så stor interesse med det dårlige vejr. Og jeg er sågar blevet spurgt, om jeg ikke kunne lave et par ekstra koncerter - men jeg holder mig til de fire. Til gengæld kan jeg love, at jazz'en i skoven kommer igen næste år, fortæller Laila Burchardt.

Regnskabet er endnu ikke gjort op, men noget tyder på, at de fire gratis koncerter giver et lille overskud fra salg af mad og drikkevarer.

- Formålet med koncerterne er først og fremmest at skabe liv og musik omkring vandrerhjemmet og skovpavillonen - og hvis det bare løber rundt, er jeg glad. Men det hele hviler jo på, at jeg har familie og venner til at hjælpe mig ganske gratis - havde jeg ikke det, ville jeg være nødt til at opkræve entré, fastslår hun.

1800 til jazz i skoven i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce