Kerteminde: Det sker kun en gang hver tiende år, og det er en gammel tradition, at når det sker, skal det i avisen. Så naturligvis skal det være sådan.

I december havde Kerteminde L'hombreklub julefrokost på Restaurant Marianen, hvor klubben også har sine ugentlige klubaftener. Da medlemmerne efter maden spillede l'hombre, sad Vibeke Kjestrup pludselig ved spillebordet med ni matadorer på hånden. Det er de ni største trumfer. og som sagt er det meget sjældent, at det sker.

Kerteminde L'Hombreklub begynder igen på tirsdag den 9. januar. Nye medlemmer er velkomne, oplyser formand Jens Andersen. Der vil være undervisning efter behov for uøvede. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.