- Vi vil vise Gitte vores støtte

Nick Trier (tv) er her i selskab med Gitte Løgstrup Bros mand, Teis Løgstrup Bro (i midten) på den første runde af Stafet for Livet. Teis Løgstrup Bro fortæller, at det betyder alt for ham og hans familie, at der er så mange, der støtter dem ved at være med på holdet. Foto: Mette Louise Fasdal

- Vi vil vise Gitte vores støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nick Trier er holdkaptajn på "Løber for Gitte." For ham er det vigtigt at vise sin støtte, selv om han godt ved, at de penge, hans hold indsamler, er en dråbe i havet.

Munkebo: 468 mennesker deltager fra lørdag til søndag i Stafet for Livet Kerteminde, som for syvende år finder sted på plænen bag Munkebo Kulturhus.

237 af disse deltagere er med på det hold, som Nick Trier er holdkaptajn for. Holdet hedder "Løber for Gitte."

Sidste år var det første gang, at Nick Trier meldte holdet "Løber for Gitte" til stafetten for at vise sin støtte til Gitte Løgstrup Bro fra Kerteminde, som kæmper mod kræft.

Nick Trier kender Gitte Løgstrup Bro gennem Kerteminde Håndboldklub, hvor han spillede håndbold i 12 år.

Sidste år deltog 80 mennesker på hans hold. I år har holdet dermed i den grad fået vokseværk, og derfor regner Nick Trier også med, at der kommer en del flere penge ind fra hans hold til Kræftens Bekæmpelse, end der gjorde sidste år.

Han har allerede lovning på, at Kerteminde Camping giver 50 øre per runde, og når holdets deltagere har været rundt på banen på de 333 meter 5000 gange, smækker Orifarm en check på 5000 kroner til holdets indsamling.

Også flere af de forretningsdrivende i Kerteminde støtter Nick Triers hold.

- Sidste år tror jeg ikke, at der var så mange, som var med på holdet, der vidste, hvad Stafet for Livet er, men det ved de nu, og derfor har de nok også spredt rygtet om den lejrstemning, som kommer, når vi er her på pladsen, smiler han.

Han regner med, at holdet kommer op på over 100.000 kroner. Det egentlige mål var 70.000 kroner i år, mens det sidste år blev til 30.000 kroner.

I år er der så mange, der viser deres støtte. Også håndboldklubben i Kerteminde giver et bidrag. Her deltager fire håndboldhold nemlig i denne weekend i et døgn med håndbold, og hver gang et af holdene scorer et mål, smider klubben to kroner til holdets indsamling.

- Jeg ved godt, at vores penge er en dråbe i havet, men mange bække små ... smiler Nick Trier.

Han regner selv med, at han i løbet af de 22 timer, stafetten varer i Munkebo, vil løbe 10 kilometer hver anden time.

Hver gang holdet når en runde, skal stafet-deltagerne trykke hånden på en tæller, og holdet "Løber for Gitte" har fået deres helt egen side i mål-teltet, fordi holdet har så mange tællere.

- Vi vil vise Gitte vores støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce