25 unge opfører onsdag aften kl. 19 teaterkoncerten ”Mit Kerteminde”

Munkebo: Duften af vanilje i Trollegade, de frydefulde hop fra Langebro en sommerdag og seje løbeben op ad Djævlebakken er bare nogle af de små øjebliksbilleder, som 25 unge havde trukket ind i teaterkoncerten ”Mit Kerteminde,” som bliver vist onsdag aften i festsalen i 10. klassescentret i Munkebo kl. 19.

Til teaterkoncerten har de unge brugt musik, drama og film til at skabe og fastholde et øjebliksbillede af ungdomskulturen i Kerteminde Kommune anno 2013.

Teaterkoncerten er den tredje del af ”Mit Kerteminde,” hvor unge på forskellig vis har billedliggjort deres nutid.

Projektet er et samarbejde mellem Østfyns Museer, Kerteminde Ungdomsskole, Kerteminde Kino og Kerteminde Musikskole. Det er er støttet af Film Fyn, Kuffert Film og Kerteminde Kommune.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.