- Kunst sætter tanker i gang

Lions årlige kunstudstilling byder i år på værker af ikke færre end 84 fynske kunstnere.

- Kunst sætter tanker i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: - Kunst sætter tanker og handling i gang hos os alle. Kunst provokerer og inspirerer og kunst er et ja til tilværelsen, og det samme er Lion Clubs arbejde. Det er utroligt livsbekræftende at se, hvor meget arbejde I lægger i denne udstilling, som bliver større og større for hvert år, sagde borgmester Else Møller (K) blandt andet, da hun i går åbnede Lions Clubs forårsudstilling i Kerteminde Hallen.

Sidste års niveau

Udstillingen er målt på antallet af medvirkende den største udstilling nogen sinde, og Ralf Hansen fra Lions Club forventer også, at den publikumsmæssigt vil nå op på sidste års niveau, hvor 2000 gæstede udstillingen.

- Det tal håber vi at nå op på i år også i løbet af weekenden, fortæller Ralf Hansen, der er ansvarlig for udstillingen.

Han fik i øvrigt fredag aften pludseligt og uventet travlt, da tre af de 84 fynske kunstnere, som var inviteret med til udstillingen, meldte afbud.

- Heldigvis var der tre andre, som var interesserede i at være med, og som hurtigt kunne stille op, fortæller Ralf Hansen.

Hanne Lindblad, Odense, er en af de kunstnere, som kan opleves på udstillingen, som hun i år deltager i for tredje gang.

Foreninger køber ind

- Det er en god udstilling, fordi man møder så mange andre kunstnere og får meget inspiration med sig hjem. Jeg har aldrig solgt ret meget på udstillingen, men der kommer en del kunstforeninger, som har taget mit visitkort og som jeg efterfølgende har solgt til, fortæller Hanne Lindblad.

- Vi inviterer 120 kunstforeninger, som faktisk lægger mange penge hos kunstnerne. Sidste år var der en kunstner, som var med her, som blev kontaktet af en kunstforening, der købte for over 60.000 kroner hos den pågældende, fortæller Ralf Hansen.

Udstillingen har kun åbent i weekenden, så i dag er sidste chance for besøge den. Der er åbent fra klokken 10 til 17.
-Kunst sætter tanker i gang, sagde borgmester Else Møller (K) ved åbningen af udstillingen, og Jens Galschiøts
-Kunst sætter tanker i gang, sagde borgmester Else Møller (K) ved åbningen af udstillingen, og Jens Galschiøts "Ass to ass" satte tydeligvis tanker i gang hos disse to unge gæster.

- Kunst sætter tanker i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce