Haj Boligsvindler fængslet for million- bedrageri


haj Boligsvindler fængslet for million- bedrageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kvinde er blevet varetægtsfængslet for i 64 tilfælde at have franarret boligsøgende i alt 2,1 million kroner i indskud på lejligheder i København.

Den 27-årige kvinde blev i går varetægtsfængslet i 27 dage af Københavns Dommervagt, men inden dørene blev lukket for offentligheden, sagde kvindens forsvarsadvokat, at hun erkendte sig skyldig i bedragerisigtelsen.

Bedragerierne fandt sted fra marts 2003 til december 2004, hvor kvinden ifølge politiet i 64 tilfælde snød boligsøgende ved at tilbyde dem at leje seks lejligheder på Østerbro og i nordvestkvarteret.

Kvinden havde adgang til lejlighederne, men selv om hun ikke havde ret til at fremleje dem, lokkede hun folk til at betalte omkring 45.000 kroner i forudbetalt husleje samt depositum.

I alt skal hun have fået boligsøgende til at indbetale 2,1 million kroner til hende.

Nogle af de bedragne fandt frem til kvinden, da de opdagede, hvad der var sket, hvorefter hun i enkelte tilfælde betalte dem pengene tilbage.

I nogle af tilfældene har kvinden ifølge politiets oplysninger gennemført bedragerierne i samarbejde med en medgerningsmand. (ritzau)

haj Boligsvindler fængslet for million- bedrageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce