Rigmor Zobel og hendes forsvarer skal nu beslutte, om de vil forsøge at få ram på medierne i striden om det famøse navneforbud.
Selve straffesagen mod hende er slut. Men den kokaindømte Rigmor Zobel Ravn skal nu overveje, om hun vil tage en ny dyst i retssalen - denne gang mod medierne.

Siden hun blev fremstillet i grundlovsforhør, har hun været beskyttet af et navneforbud, som først faldt væk, da det fredag stod klart, at ingen af parterne ville anke sagen.

Hendes advokat, Jørgen Lange, har flere gange kritiseret medierne for at gå alt for tæt på i forsøget på at identificere hans prominente klient. Nu er spørgsmålet så, om Zobel vil forsøge at komme efter medierne.

- Vi mener, at der har været åbenlyse overtrædelser af navneforbuddet, men vi skal nu drøfte, hvordan vi vil tackle det spørgsmål, siger Jørgen Lange.

Spørgsmålet om beskyttelsen af kvinden har været helt i Højesteret, hvor dommeren besluttede, at navneforbuddet var i orden.

Fra mediernes side har man fastholdt, at navneforbuddet var omsonst, da flere hjemmesider nåede at bringe navnet på den nu dømte kvinde, da hun blev anholdt.

Mere om emnet

Se alle
Kokaindømte Zobel på restaurant med Mary

Kokaindømte Zobel på restaurant med Mary

Betjente anlægger ikke sag mod Zobel

Politiformand afviser injurier i Zobelsag