Westergaard-angreb går verden rundt


Westergaard-angreb går verden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyheden om attentatforsøget på tegneren Kurt Westergaard har nået de udenlandske medier. Angrebet er tophistorie på både BBC, CNN og al-Jazeera.

Det er ikke kun inden for Danmarks grænser, at attentatforsøget på tegneren Kurt Westergaard vækker opsigt. En lang række medier verden over har natten og morgenen igennem rapporteret om det mislykkede drabsforsøg, der menes at være terrorrelateret.

Engelske BBC News har således historien om angrebet på Muhammed-tegneren som tophistorie på sin hjemmeside. En af stationens journalister vurderer, at drabsforsøget vil tvinge Politiets Efterretningstjeneste (PET) til at tage deres sikring af Westergaards hjem op til overvejelse.

På amerikanske CNN hæfter man sig ved, at angrebet på Westergaard er terrorrelateret og derfor er med til at styrke og bekræfte den terrortrussel, Danmark står over for.

Den største arabiske tv-station al-Jazeera rapporterer også om, hvordan den 28-årige somalier, der menes at være tilknyttet terrororganisationen al-Shabaab, trængte ind i Westergaards hjem bevæbnet med kniv og økse.

Nogle udenlandske medier har også valgt at sende journalister hertil. Det internationale nyhedsbureau Reuters er således til stede i Århus for at rapportere fra retsbygningen, hvor den 28-årige somalier, der er sigtet for drabsforsøget, bliver fremstillet i grundlovsforhør.

Også de store svenske, norske og tyske medier skriver om attentatforsøget på den danske tegner.

Westergaard-angreb går verden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce