TV2's forhenværende bestyrelsesmedlem og selskabsretsekspert Erik Werlauff har svært ved at forestille sig, at TV2's bestyrelse har gjort noget forkert.
Ekspert i selskabsret og bestyrelsesansvar, professor dr.jur. Erik Werlauff, ser ikke noget umiddelbart ansvarsproblem hos TV2's ledelse, selv om selskabet bliver reddet fra afgrunden med et statslån.

- Rent juridisk ved jeg ikke, om der er noget som helst at komme efter her. Det tvivler jeg på, for jeg vil tro, man har gjort, hvad man overhovedet kan gøre. Men juridisk må man også sige, at det er en fælles sag. I bredere forstand er det også et fælles ansvar. Det er både direktionen og bestyrelsen, der har del i ledelsen i et dansk aktieselskab. Bestyrelsen er ikke bare et tilsynsorgan efter dansk ret, siger Erik Werlauff.

Professoren forlod selv bestyrelsen den 30. april 2007, men efter eget udsagn uden tegn på krise eller personlig utilfredshed.

- Jeg oplevede ikke noget. Bortset fra statsstøttesagen, som var en irritationsfaktor og en dyr faktor for alle, så oplevede jeg egentlig et velfungerende TV2, da jeg trådte ud for betydeligt mere end et år siden, siger han.

Mere om emnet

Se alle
Hjort vil ikke undersøge Brian Mikkelsen

Hjort vil ikke undersøge Brian Mikkelsen

TV2-ledelse trues med regning

Lammende kritik af TV2-top