Vrede landmænd lukker for mælk til Aldi


Vrede landmænd lukker for mælk til Aldi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske mælkebønder i aktion mod priskrig på mælk af frygt for selv at tabe penge. Aldi nægter at droppe priskrig.

Danske mælkebønder har fået hjælp fra tyske kolleger til at blokere for butikskæden Aldis mælkeleverancer fra Tyskland, oplyser Landsforeningen Danske Mælkeproducenter. Deres mål er at få Aldi til at droppe priskrigen i dagligvarebranchen på mælk. Men Aldi afviser at sætte butikspriserne op igen, siger direktøren for Aldis 120 butikker i Jylland og på Fyn, Jan Lund, til Ritzau.

- Vi holder fast ved vores beslutning indtil videre, siger Jan Lund.

Han oplyser, at Aldi fredag middag endnu ikke havde mærket til blokaderne. Aldis tyske leverandør havde heller ikke mærket til nogen blokade, siger han.

Landsforeningen regner selv med, at blokaden først vil få synlige konsekvenser i den tyskejede supermarkedskædes kølemontre i løbet af nogle dage, siger sekretariatsleder Christian Sievertsen.

Blokaden sker i protest mod den priskrig i Danmark på frisk mælk, som Aldi indledte onsdag ved at sætte literprisen ned med op til en krone.

De danske mælkebønder frygter, at omkostningerne ved priskrigen i detailhandlen sådan som før i tiden, bliver væltet over på dem.

Landsforeningen opfordrer også de andre supermarkedskæder til at droppe deres prisnedsættelser på mælk, som de straks fulgte trop med efter Aldi's udspil.

Vrede landmænd lukker for mælk til Aldi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce