Voldsomme ulykker på E45: To personer er dræbt - 10 er kvæstet

Der skete mandag morgen og formiddag flere alvorlige ulykker på E45 i det nordgående spor. Det blev nødvendigt at spærre det sydgående spor for at få redningsmandskab frem til de forulykkede. To er omkommet, og 10 er kvæstet, oplyser Sydjyllands Politi.

Voldsomme ulykker på E45: To personer er dræbt - 10 er kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både på Fyn og i Jylland blev morgentrafik ramt af flere uheld. I Aalborg kunne fly fra København ikke lande.

Morgentåge i store dele af landet giver problemer i morgentrafikken. Flere politikredse melder om uheld, hvor flere biler er kørt ind i hinanden.

På Sønderjyske Motorvej melder politiet om et uheld med flere køretøjer ved Haderslev. Motorvejen er totalt spærret, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Ulykkesstedet ventes først at være ryddet mandag eftermiddag. Ifølge Vejdirektoratet sker det omkring klokken 13.30-14.

Der er sket tre uheld, og to personer er omkommet, mens cirka 10 er kommet til skade. Ulykkerne er sket i nordgående retning, men politiet oplyser på Twitter, at vejen også er afspærret i sydgående retning for at få plads til at behandle kvæstede.

På grund af tågen kan der ikke indsættes en redningshelikopter til at flyve sårede til behandling.

(Artiklen fortsætter under tweetene)

DMI har varslet tæt tåge mandag morgen og formiddag med sigt under 100 meter på store dele af Fyn og Jylland. I Syd- og Sønderjylland kan vejene også være glatte på grund af rim.

Politiet opfordrer bilisterne til at køre efter forholdene og sætte farten ned og holde afstand. Desuden beder politiet bilisterne om at huske at tænde baglygterne.

I Aalborg Lufthavn var sigtbarheden mandag morgen så dårlig, at to fly fra København ikke kunne lande, men måtte vende om, oplyser lufthavnsdirektør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn, til dr.dk.

- Et SAS-fly og et fly fra Norwegian, begge fra København, måtte returnere til København på grund af sigtbarheden, siger han til dr.dk.
Ifølge lufthavnsdirektøren skal fly bruge en sigtbarhed på 350 meter for at lande. På grund af tåge var sigtbarheden mandag morgen nede på 250 meter.

Den Ny Lillebæltsbro var på et tidspunkt lukket i begge retninger, da flere biler stødte ind i hinanden. Politiet melder om tre uheld på broen. Seks mennesker er kommet til skade, ingen af dem er dog alvorligt kvæstet.

På Sydfyn var politiet også travlt beskæftiget efter et harmonikasammenstød på Tåsinge, hvor tre biler kørte sammen i tågen.

Voldsomme ulykker på E45: To personer er dræbt - 10 er kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce