Vilhelmsen om vækstplan: En rigtig god aftale


Vilhelmsen om vækstplan: En rigtig god aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF's formand Annette Vilhelmsen er glad for regeringens vækstplan, skriver hun i pressemeddelelse.

- En rigtig god aftale.

Sådan lyder det fra SF's formand, erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen, om regeringens vækstplan, der onsdag blev indgået mellem regeringen og den borgerlige opposition minus Dansk Folkeparti.

- Jeg er glad for, at der nu er lavet en rigtig god aftale om Vækstplan DK. Det er en aftale, der både skaber arbejdspladser her og nu, og som understøtter dansk konkurrenceevne på længere sigt, skriver Annette Vilhelmsen i en pressemeddelelse.

SF's formand var trods sin post som vækstminister ikke selv med ved vækstforhandlingerne på sit partis vegne. SF var i stedet repræsenteret ved partiets skatteminister, Holger K. Nielsen.

- Samlet set synes jeg, at vi med aftalen om Vækstplan DK har skabt et rigtigt godt fundament for, at virksomheder nu kan øge investeringerne i Danmark og skabe nye danske arbejdspladser, lyder det fra Vilhelmsen.

- Det er nu op til erhvervslivet at gribe de nye muligheder. For erhvervslivet er der tale om en god aftale, der står på flere ben, pointerer hun.

Aftalen kom i hus efter godt og vel syv ugers forhandlinger.

Aftalen betyder, at selskabsskatten over en årrække sættes ned fra 25 til 22 procent. Det bliver betalt af en lavere vækst i det offentlige forbrug i de kommende år.

Desuden lempes afgifterne for erhvervslivet på en lang række områder. Afgiften på sodavand fjernes helt, ligesom CO2-afgift på el, på øl og på emballage sænkes.

Pengene til de mange lempelser for erhvervslivet kommer blandt andet fra en mindre vækst i det offentlige forbrug end hidtil planlagt, ligesom man søndag - også med Dansk Folkepartis stemmer - gennemførte besparelser for over tre milliarder kroner på SU og kontanthjælp.

Vilhelmsen om vækstplan: En rigtig god aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce