Vidner i skattesag får besked om anonymt brev


Vidner i skattesag får besked om anonymt brev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bisiddere får mandag at vide, om Skattesagskommissionen tillader, at deres klienter ser anonymt brev.

Bisidderne i Skattesagskommissionen får mandag at vide, om deres klienter må se det anonyme brev, der ifølge kommissionen i "afgørende grad" kan ændre sagen.

Kommissionens formand Lars E. Andersen oplyser i en pressemeddelelse, at man mandag vil offentliggøre, om kommissionen har besluttet, om der skal yderligere efterforskning til og om bisidderne må vise brevet til deres klienter.

Skattesagskommissionen modtog den 19. september brevet, der kan belaste de involverede i den store skattesag. Oplysningerne i brevet fik i første omgang kommissionen til at udsætte de sidste høringer i sagen.

Brevet blev videresendt til sagens bisiddere, der i den forbindelse fik besked på ikke at orientere om indholdet til deres klienter eller fortælle om brevets eksistens til pressen.

Da historien om brevet pludselig fandt vej til forskellige medier, valgte Lars E. Andersen, at politianmelde bisidderne ulovligt for læk.

Københavns Politi oplyste fredag, at det ikke er umiddelbart muligt at fastslå identiteten på den person, der har skrevet det anonyme brev.

Og at det måtte være op til kommissionen at afgøre, om der skal foretages yderligere afhøringer eller andre efterforskningsskridt.

På baggrund heraf har kommissionen i weekenden drøftet, om man skulle anmode Københavns Politi om at bistå med yderligere efterforskning.

Derudover har kommissionen drøftet, om de meddelte pålæg - om at bisidderne for tiden ikke må gøre vidnerne bekendt med indholdet af brevet - skal opretholdes eller ophæves.

Kommissionen vil i den kommende uge også finde ud af, hvornår de udskudte afhøringer skal finde sted. De vil ligge i perioden 28. oktober til den 18. december 2013.

Vidner i skattesag får besked om anonymt brev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce