Vidne til skyderi stukket og kørt ned


Vidne til skyderi stukket og kørt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årig mand blev bevidst påkørt og efterfølgende stukket med skruetrækker af flere gerningsmænd ved København. Manden skal vidne i sag om skyderi i bandemiljø.

En 25-årig mand blev i går aftes kørt ned, da han trådte ud af et solcenter på Søborg Hovedgade i udkanten af København.

Ifølge politiet blev han bevidst kørt ned af en person i en hyrevogn, fordi han er indkaldt som vidne i en retssag om et skyderi i Bagsværd, der fandt sted i november sidste år. Retssagen starter i næste måned.

- Det er der slet ingen tvivl om. Han er selv kendt fra bandemiljøet, og vi er sikre på, at han blev overfaldet af andre fra samme miljø, fordi han skal vidne, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

Efter påkørslen overfaldt fire mænd ham og stak ham blandt andet med en skruetrækker i skulderen, før de stak af i en sort VW Golf, oplyser politiet, der nu efterlyser vidner til episoden, der fandt sted ved 19.45-tiden.

Offeret kender politiet som et medlem af den såkaldte Værebro-gruppe, der ifølge Rigspolitiets banderapport er en bande på cirka14 unge med indvandrerbaggrund.

Manden slipper fra det voldsomme overfald med en brækket ankel, sår i hovedet og stiksår i skulder og den ene hånd.

Den bevidste påkørsel følger en lignende episode onsdag aften på Motoring 3 på den københavnske vestegn, hvor en 24-årig mand fra det kriminelle indvandrermiljø omkring Tåstrupgård blev kørt af vejen og gennembanket af tre "rockertyper".

Vidne til skyderi stukket og kørt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce