Vidne sikrede anholdelse: To spøgelsesbilister på Fyn i nat

Fyns Politi

Vidne sikrede anholdelse: To spøgelsesbilister på Fyn i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En engelsk mand kørte natten til mandag i det forkerte spor på Svendborgmotorvejen. Takket være et vedholdende vidne lykkedes det politiet at anholde bilisten.

En bilist blev stærkt overrasket, da han omkring klokken 00.35 natten til mandag var på vej mod syd ad Svendborgmotorvejen. Mellem Årslev og Ringe Nord kom han pludselig til at køre parallelt med en anden bil, der også kørte mod syd - men den anden bil kørte på den anden del af motorvejen, som er beregnet til trafik, der skal i den modsatte retning.

Den overraskede bilist holdt sig på siden af spøgelsesbilisten, der både nåede at passere Ringe N- og Ringe C-afkørslerne samt tre modkørende biler, der alle undgik at ramme ham.

Tilsyneladende opdagede bilsten på det tidspunkt sin fejltagelse og fik vendt bilen i den rigtige retning. Undervejs havde det vidnet alarmeret politiet, der sendte patruljevogne afsted fra både Svendborg og Odense, og omkring Årslev fik patruljen fra Odense stoppet spøgelsesbilisten.

Det viste sig at være en engelsk mand på 20 år, som midlertidigt opholdt sig på Fyn, og som kørte i en bil, der var indregistreret i England.

- Man kunne jo tro, at hans nationalitet og vanens magt var forklaringen på hans kørsel. Men det har nok haft større betydning, at han både var påvirket af spiritus og narko, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Den unge englænder blev anholdt, undersøgt og løsladt igen, men han har nu et større antal sigtelser, som politi og anklagemyndighed arbejder videre med.

Senere på natten omkring klokken fire fik Fyns Politi melding om endnu en spøgelsesbilist, denne gang i det østgående spor på motorvejen ved Langeskov. Men kort efter alarmen kom der besked om, at bilen var kørt fra eller var begyndt at køre i den rigtige retning, og da signalementet var spinkelt, lykkedes det ikke politiet at finde denne bilist.

Vidne sikrede anholdelse: To spøgelsesbilister på Fyn i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce