Vidne: Hun sagde, det tager syv timer at brænde et lig


Vidne: Hun sagde, det tager syv timer at brænde et lig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig pige kontaktede anklager med nye oplysninger. Nu skal hun og fire andre afhøres igen.

Fem vidner skal mandag genafhøres i Københavns Byret i en sag, hvor en 41-årig kvinde er tiltalt for at have efterladt to børn i hjælpeløs tilstand en nat i marts.

Her blev kvindens 14-årige datter og datterens jævnaldrende kæreste løbende mere syge, efter at de havde indtaget en farlig cocktail af alkohol, receptpligtig medicin og euforiserende stoffer.

Mens drengen døde, blev datteren genoplivet og er i dag alvorligt hjerneskadet. Den 41-årige mor nægter, at hun efterlod teenagerne hjælpeløse.

Genafhøringen skyldes, at et 16-årigt vidne lørdag aften kontaktede anklageren i sagen, Søren Harbo. Det skete, efter at hun i medierne læste om tiltaltes forklaring.

- Jeg troede, at hun (tiltalte, red.) ville tage skylden for de ting, der var hendes ansvar. Jeg troede, at hun ville sige, hvad der virkelig var sket, siger vidnet mandag i retten.

Især én af de ting, som blev sagt i lejligheden på Østerbro i København, da situationens alvor begyndte at gå op for dem, skal frem i retten, mener det 16-årige vidne.

- Jeg ved i hvert fald, at der var et tidspunkt, hvor vi ikke vidste, hvad vi skulle gøre ved (drengen, red.), og jeg hørte tiltalte sige, at det tager kun syv timer at brænde et lig, siger pigen i retten.

Søren Harbo gentager flere gange i retten, at det er meget voldsomme udtalelser, og at det undrer ham, at hverken hun eller nogle af de andre vidner fra lejligheden har sagt det enten i tidligere afhøringer eller i retten.

Ifølge pigen turde hun ikke tidligere.

- Jeg var bange for, at hun ville gøre noget mod mig. Jeg følte, at hun var ligeglad med (den afdøde dreng, red.) og (kvindens nu hjerneskadede datter, red.), så hvorfor skulle hun ikke være ligeglad med mig, siger den 16-årige pige.

Der ventes dom i sagen i midten af oktober.

Vidne: Hun sagde, det tager syv timer at brænde et lig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce