SFs fynske folketingsmedlem fik på samråd i dag intet ud af at konfrontere transportminister med, at Venstre er løbet fra løfte om ikke at bruge Storebæltsbroen som pengemaskine.

Se det korte samråd her (video kan ikke ses på mobil eller iPad):

Karsten Hønge mødte i dag op med en stak af avisartikler klar til at gå hårdt til angreb på transportminister Hans Chr. Schmidt (V) for at trække penge ud af Storebæltsbroen stik mod, hvad V-formand Lars Løkke og den nuværende klimaminister Lars Chr. Lilleholt havde stillet fynboerne i udsigt før valget. SF'eren fik imidlertid intet ud af samrådet, som han havde indkaldt ministeren til.

Hans Chr. Schmidt var nemlig yderst ordknap, da han kun ville svare direkte på det spørgsmål, som Karsten Hønge havde fremsendt før samrådet.

  • Bakkær_Birgit_(2015)_002

    Af:

    Politisk journalist samfundsredaktionen. Udover politik allround har jeg særligt fokus på de fynske kommuner, trafikpolitik og kirkeforhold og har stået bag kampagner som "Fyn under forvandling", "Velfærd-hvad vil du ofre?", den fynske kirkegang, demokratikampagnen "Fyn for folket", "Ved vejkanten" og kampagne om broafgiften på Storebælt. Baggrund: Jeg har været lokalredaktør på Fyns Amts Avis i Ringe, siden lokalredaktør Midtfyns-redaktionen Fyens Stiftstidende og siden 2010 samfundsredaktionen Fyens Stiftstidende.