Videbæk færdig i KD


Videbæk færdig i KD

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tove Videbæk og Kristendemokraterne går hver til sit. KD-formand Bodil Kornbek siger søndag aften, at Videbæk har valgt at ekskludere sig selv fra partiet.

Tove Videbæk afviser at udtrykke sin loyalitet over for Kristendemokraternes ledelse. Dermed ekskluderer hun sig selv fra partiet, siger Kristendemokraternes formand, Bodil Kornbek.

Dermed mister Kristendemokraterne sin største stemmesluger i det traditionsrige kristne bagland i Vestjylland. Videbæks farvel er resultatet af en lang magtkamp mellem partiets to fløje.

- Tove Videbæk har nu valgt at ekskludere sig selv. Det er Toves valg. Hun fik faktisk en håndsrækning. Hun skulle ikke gå ud og sige, at Bodil Kornbek er fantastisk. Det kunne jeg ikke drømme om at afkræve fra nogen af mine medlemmer, men jeg har en forventning om, at man som partiprofil taler loyalt om partiet. Man bliver ikke ved med at så tvivl om sin position i partiet. Det vil ingen partier acceptere. Ikke en gang Søren Pind undsiger hele Venstres ledelse. Så var han færdig, siger Bodil Kornbek til Ritzau.

Videbæk færdig i KD

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce