Videbæk afviser KD-ultimatum


Videbæk afviser KD-ultimatum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den vestjyske stemmesluger Tove Videbæk afviser at erklære sin loyalitet over for Kristendemokraternes ledelse. Dermed er hun formentlig fortid i partiet.

Kristendemokraternes Tove Videbæk afviser at underskrive en loyalitetserklæring over for partiets ledelse. Dermed er den kristne politiker formentlig fortid i partiet indenfor to uger.

Kristendemokraternes hovedbestyrelse har nemlig givet Tove Videbæk 14 dage til at erklære sin loyalitet over for partiet og sin tillid til ledelsen. Sker det ikke, er hun ikke længere medlem af partiet. Men Tove Videbæk afviser kategorisk at give efter for kravene efter et møde med sit vestjyske bagland søndag aften.

- Jeg kan naturligvis ikke kan gå ind for det ultimatum, som jeg er blevet stillet over for af Kristendemokraternes hovedbestyrelse, siger Tove Videbæk til Ritzau.

KD's ledelse mener, at Videbæk ved flere lejligheder har taget afstand fra partiledelsen. Samtidig har hun over for Ritzau erklæret, at hun var "glad og taknemmelig" for en invitation til at skifte til De Konservative. Men Videbæk mener, at det er tilstrækkeligt, at hun tidligere har underskrevet en kandidaterklæring, der indeholder en loyalitetserklæring over for Kristendemokraternes parti- og principprogram.

Videbæk afviser KD-ultimatum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce