Velkommen hjem, Connie


Velkommen hjem, Connie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ROKADE: Valget af den tidligere studievært Connie Hedegaard som ny miljøminister skabte jubel foran Amalienborg
Under høje tilråb fra et taktfast heppekor præsenterede statsminister Anders Fogh Rasmussen i går eftermid- dag regeringens tre nye ministre på Amalienborg Slotsplads.

Scenen blev dog hurtigt overtaget af dagens helt store hovedperson, den nye konservative miljøminister, Connie Hedegaard. Den tidligere studievært på DR blev modtaget af en hujende flok fra Konservativ Ungdom, der med balloner og bannere med påskriften "Velkommen hjem, Connie" bød hende velkommen tilbage på den politiske scene efter 14 års fravær.

Connie Hedegaard så i begyndelsen noget betuttet ud over den overvældende modtagelse, men kom sig hurtigt over overraskelsen og optrådte hjemmevandt foran kameraerne.

Privilegium

- Jeg har alle dage sagt, at jeg ikke ville udelukke, at jeg på et tidspunkt ville gå tilbage til politik. Nu har jeg i 14 år været den, der stillede spørgsmålene, og nu får jeg så igen lejlighed til at være med til at formulere nogle af svarene, sagde Connie Hedegaard, der tidligere på dagen var blevet hentet hjem fra en ferie i Sverige til posten som miljøminister efter blot et kvarters betænkningstid.

- Jeg har sagt ja, fordi det er et privilegium at skulle være med til at tage ansvar. Det er et spændende og væsentligt område med rigtig mange udfordringer, som jeg glæder mig til at tage fat på. Men der er meget, jeg skal sætte mig ind i, erkendte Connie Hedegaard, inden turen gik videre til pressemøde på Christiansborg.

De to andre nye ansigter i regeringen, Eva Kjer Hansen og Kristian Jensen fra Venstre, fik en mere moderat modtagelse, men de smilede alligevel stort til de fremmødte.

Velkommen hjem, Connie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce