Trafikken stod helt stille på den vestfynske motorvej onsdag. I perioder var der kø helt til Kolding - i østgående retning - og til Vissenbjerg i vestgående retning, oplyser Trafikinformationscentret

- Jeg kan ikke huske, at der nogensinde før har været så meget kø på den her strækning, fortæller trafikinformationsmedarbejder, Søren Fisker.

Vejdirektoratets Trafikinformationscenter har hele dagen holdt skarpt øje med trafikken over Fyn.

- Der har i perioder været kø helt til afkørsel 55 Vissenbjerg i østgående retning og til Kolding i vestgående retning, men det har selvfølgelig svinget en del i løbet af dagen, siger Søren Fisker.

- Vi har registreret, at der er bilister, der har været så uheldige at holde mellem to afkørsler, der har siddet i kø i næsten to timer, siger han.

Køen spredte sig også til de fynske landeveje, hvor der i perioder har været meget tæt trafik.

Spærret i seks timer

Det vestgående spor på den fynske motorvej blev spærret i seks timer, efter et alvorligt trafikuheld, der involverede en varebil og tre lastbiler. To mænd omkom ved ulykken.

Den præcise årsag til uheldet er fortsat ukendt, men ved uheldet påkørte en lastbil en forankørende lastbil. Bagved kom varebilen, der kørte op i den anden lastbil. Efterfølgende kørte endnu en lastbil op i varebilen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
15
To dræbt på fynsk motorvej: Ingen straffes efter dødsulykke

To dræbt på fynsk motorvej: Ingen straffes efter dødsulykke

Ofre for fynsk motorvejsulykke er identificeret

Ofre for fynsk motorvejsulykke er identificeret

8
Dødsulykke: Dræbte var formentlig polakker

Dødsulykke: Dræbte var formentlig polakker