Vælgere: Fogh er på vej væk


Vælgere: Fogh er på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et flertal af vælgerne tror, at Anders Fogh Rasmussen (V) er på vej væk fra statsministerposten for at tage internationalt topjob. Fogh afviser stadig.

Anders Fogh Rasmussen vil snart skifte statsministerposten i Danmark ud med en international toppost. Det mener et flertal af danskerne,

Ifølge en måling som Megafon har lavet for TV2/Nyhederne, siger 56 procent af danskerne, at det er sandsynligt eller meget sandsynligt, at Anders Fogh Rasmussen overdrager statsministerposten til en anden for selv at besætte en international toppost. Kun knap hver tredje vælger tror at statsministeren bliver på posten.

Anders Fogh Rasmussen afviser fortsat al snak om, at han er på vej væk.

- Der kører en stadig rygtestrøm både i danske og internationale medier, og det vil jo fortsætte, indtil de poster er besat. Jeg tror, det forklarer procenttallene. Jeg kan kun gentage, hvad jeg hele tiden har sagt, at jeg ikke er kandidat til nogen international toppost, og jeg har ingen planer om at forlade min post som dansk statsminister, siger Anders Fogh Rasmussen til TV2/Nyhederne.

Megafonmålingen viser også, at hvis Anders Fogh Rasmussen vælger at overdrage statsministerposten til en anden, så mener hele 68 procent af vælgerne, at det vil svække regeringen.

Vælgere: Fogh er på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce