V tøver med lønkommission


V tøver med lønkommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fagbevægelsen må blive enige om de ønsker en ligelønskommission eller ej, før regeringen vil overveje det, lyder det fra Venstre.

Først ville Venstre vente til konflikten var overstået. Nu vil regeringspartiet vente til fagbevægelsen bliver enig. Sådan lyder meldingen fra Venstres finanspolitiske ordfører, Peter Christensen, til sygeplejersker og sosu'ernes ønske om at få en ligelønskommission.

- Det må jo være en samlet fagbevægelse, som beder Christiansborg om noget. Og den samlede fagbevægelse kan jeg ikke lytte mig til. Det er dele af fagbevægelsen, som har haft en debat kørende om en ligelønskommission, og jeg kan nu konstatere, at der langt fra er enighed om, hvorvidt man ønsker en sådan - og at dele af fagbevægelsen faktisk vil se det som en utidig politisk indblanding. Det tager jeg sådan set bare til efterretning, siger Peter Christensen.

Senest har Danske Regioner og Sundhedskartellet i deres overenskomstaftale opfordret VK-regeringen til, at der "nedsættes en lønkommission med deltagelse af parterne på det offentlige område til at analysere og fremkomme med forslag vedrørende løndannelsen".

V tøver med lønkommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce