V raser over Per Stig Møller


V raser over Per Stig Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udenrigsminister Per Stig Møller (K) er kommet i modvind hos Venstre. Udenrigsordfører Søren Pind er vred over ministerens imødekommenhed over for De Radikale.

De Radikales tanker om dansk udenrigspolitik har ført til et direkte opgør mellem Venstre og udenrigsminister Per Stig Møller (K). Venstre raser over, at Per Stig Møller har været imødekommende over for De Radikales forslag om, at regeringen en gang om året skal udarbejde "en national sikkerhedspolitisk strategi".

Til Berlingske Tidende siger Venstres udenrigsordfører Søren Pind, at han med forbløffelse har konstateret, at udenrigsministeren har taget positivt imod forslaget.

- Udenrigsministeren imødekommer De Radikale, som skridt for skridt bringer sig ud i en situation som et ekstremistisk parti. Udspillet er et forsøg på at udvande vores aktivistiske udenrigspolitik. Det er drønfarligt, og hvis det fortsætter, begynder det også at flimre for befolkningens øjne, siger Søren Pind.

Kritikken afvises af Per Stig Møller, som siger, at Pind vrøvler.

- Det, jeg har set positivt på, er, at man da godt kan have en udenrigspolitisk debat, hvor man sætter udenrigspolitikkens forskellige elementer ind i en sammenhæng, siger Per Stig Møller.

V raser over Per Stig Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce