V-politikere angriber Løkkes rejser: Det er pinligt

Lars Løkke og Ulla Tørnæs - hun er ikke så imponeret af ham lige nu.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

V-politikere angriber Løkkes rejser: Det er pinligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere Venstre-ministre samt borgmester ryster på hovedet over Lars Løkkes dårlige dømmekraft i luksussag.

Venstre-leder Lars Løkke Rasmussen har fået massiv kritik for sine milliondyre luksusrejser for den internationale klimaorganisation GGGI, og nu breder det politiske stormvejr sig til egne rækker.

To tidligere V-ministre og dele af baglandet langer i Berlingske ud efter Venstres formand for hans manglende dømmekraft og for hans sløve håndtering af sagen.

Lars Løkke Rasmussen har brugt mere end en million kroner på 15 rejser for GGGI, og det har tidligere indenrigsminister Britta Schall (V) en kort kommentar til:

- Jeg vil kun sige to ord om det. Det ene er pinligt, og det andet er trist, siger hun til Berlingske.

Den tidligere undervisningsminister Ulla Tørnæs, der sidder i Venstres gruppe på Christiansborg, frygter, at Løkkes rejsesag kan koste stemmer ved kommunalvalget i næste måned. Hun forsøger at blive valgt til ny borgmester i Holstebro.

- Det er en rigtig møgsag for Løkke. Men det er jo også en rigtig møgsag for hele Venstre, som vi helst var foruden. Nu håber jeg, at vælgerne kan skelne mellem det signal, der sendes med denne sag, og mine evner og muligheder for at være en god borgmester.

- Der er ingen sammenhæng mellem Venstres grundlæggende værdier og så det signal, man sender ved at rejse på første klasse for en international organisation, siger Ulla Tørnæs til Berlingske.

Flere Venstre-medlemmer mener desuden, at sagen er blevet håndteret dårligt af Venstres ledelse, skriver avisen.

Helsingørs borgmester, Johannes Hecht-Nielsen (V), mener, at Lars Løkke Rasmussen fra starten kunne have lukket sagen ved at lægge rejsebilagene frem.

V-politikere angriber Løkkes rejser: Det er pinligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce