V og K i EU-opgør


V og K i EU-opgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative vil til at tale klarere imod EU i sager af national interesse, bebuder den ny partiformand. V frygter for folkeafstemning om forbehold.

De to regeringspartier er uenige om fremtidens EU-politik. Mens den ny konservative partiformand, Lene Espersen, vil skærpe tonen overfor EU, så advarer Venstres EU-ordfører, Michael Aastrup Jensen, mod at hvæsse retorikken. Tværtimod. Han frygter, at det kan true muligheden for at få afskaffet de danske EU-forbehold.

- Jeg synes så absolut, at vi har sat rigelig med fokus på de negative ting, som der bør laves om i EU - ikke mindst siden Metock-dommen. Derfor burde vi hellere tale om alle de mange positive ting EU gør dagligt og så sandelig også storpolitisk. Vi glemmer jo for eksempel alt for hurtigt, at EU har førertrøjen på i kampen mod klimaforandringer. Skal vi være ærlige - i gåseøjne - så burde vi hellere være bedre til at fortælle det. Ikke mindst set i lyset af, at vi i denne valgperiode jo skal have en folkeafstemning om undtagelserne. Så nytter det jo ikke noget, at vi kun fokuserer på det negative, siger Michael Aastrup Jensen.

V og K i EU-opgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce