Ulla Thinus har ikke alene forladt Vestres kandidatliste i Svendborg, men meldt sig helt ud af partiet.

Den 17. april stillede Ulla Thinus fra Svendborg op til kandidatmøde i Venstre og fortalte sine partifællerne, hvorfor hun ville i byrådet.

Hun blev ved den efterfølgende afstemning valgt som nummer 21 og sidst på Venstres liste, men nu er hun forsvundet fra listen. Og ikke nok med det - hun har også meldt sig helt ud af partiet.

Det bekræfter hun overfor Fyns Amts Avis, men hvad der ligger bag den opsigtsvækkende udmelding, ønsker hun ikke at fortælle.

- Jeg stiller i stedet op til ældrerådet, fordi jeg synes, det passer bedre til mig. Mere er der ikke i det, siger en kortfattet Ulla Thinus.

Venstres formand i Svendborg, Svend Rosager, fortæller, at Ulla Thinus en måned efter opstillingsmødet bad om at blive slettet fra opstillingslisten. Senere meldte hun sig ud af partiet uden nogen forklaring.

- Jeg kender ikke årsagen. Hun var nyt medlem i Venstre og et helt ubeskrevet blad, siger Venstre-formanden.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.