Usandsynligt med colibakterier i danske agurker

Der burde ikke være colibakterier i danske agurker. Det kan næsten ikke lade sig gøre med den kontrol, vi har i Danmark, fortæller direktør i Gaza Odense Michael Buskbjerg.

Usandsynligt med colibakterier i danske agurker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Buskbjerg fra engros-firmaet Gasa Odense tror ikke på, at der er colibakterier i agurker fra danske gartnerier. Så var folk blevet syge for længe siden, forklarer han

Der er så meget kontrol af danske agurker, at det er helt usandsynligt, at de skulle være smittet med colibakterier. Det burde ikke kunne ske.

Sådan lyder det fra direktør Michael Buskbjerg fra Gasa Odense.

- Og hvis der virkelig skulle være bakterier i agurkerne, så havde folk været syge nu. Der går kun 24 timer fra agurkerne bliver afhentet til de ligger ude i butikkerne hos forbrugerne. Så jeg vil næsten lægge hovedet på blokken og sige: det er ikke fra danske agurker, at colibakterierne kommer fra, siger han til Fyens.dk.

Han har da heller ikke umiddelbart mærket et fald i salget.

- Forbrugerne har en stor tillid til dansk gartneri. Det er muligt, at der kommer en lille afvigelse af salget, men kun indtil frygten har lagt sig, siger han.

Usandsynligt med colibakterier i danske agurker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce