Unge socialdemokrater langer ud efter S-ledelse


Unge socialdemokrater langer ud efter S-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremlæg nu en flygtningeløsning, lyder det fra DSU-formanden til ledelsen hos Socialdemokraterne.

Mette Frederiksen og resten af topledelsen hos Socialdemokraterne må stoppe konkurrencen om, hvordan Danmark tager imod færrest flygtninge.

Meldingen kommer fra partiets ungdomsorganisation, DSU.

De unge socialdemokrater mener, at der er brug for europæiske løsninger, "og ikke mere snakken DF efter munden hos den socialdemokratiske ledelse", som DSU formulerer det.

- Det kan hverken være socialdemokratisk politik eller i Danmarks interesser, at vi fører en linje, der lige nu har fået Europas grænser til at bryde sammen, fordi lande som Danmark usolidarisk afviser en europæisk løsning, siger DSU-formand Alexander Grandt Petersen i en pressemeddelelse.

Han efterlyser en flygtningeplan fra S-ledelsen.

- Det er jo ikke nok at opfordre til national kompromis. Nu vil vi høre, hvad indholdet er i partiets flygtningepolitik. Hvis solidaritet er et af nøgleordene i den socialdemokratisk ligning, så må det jo følges op med handling.

- Vi plejer da at være et parti, der kommer med løsninger, siger DSU-formanden.

DSU's mener som udgangspunkt, at flygtninge i Europa skal fordeles, at der skal oprettes ordentlige modtagelsescentre i grænseområderne, og at den økonomiske bistand og samhandlen med udviklingslandene skal have en voldsom opprioritering.

- Det er den eneste måde at skabe sikkerhed for dem, der reelt er på flugt, og samtidig sikre, at de tusindvis af fattige mennesker, der lige nu tager turen fra Afrika og Mellemøsten, får en årsag til at blive i deres lande, siger Alexander Grandt Petersen.

Unge socialdemokrater langer ud efter S-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce