Unge kvinder forsøgt voldtaget i Emdrup


Unge kvinder forsøgt voldtaget i Emdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge kvinder er med 12 timers mellemrum forsøgt voldtaget, da de stod ud af en bus på Emdrup Torv. Politiet mener, der er tale om samme gerningsmand.

To unge kvinder blev onsdag udsat for voldtægtsforsøg, da de stod ud af en bus på Emdrup Torv. Overfaldene skete med 12 timers mellemrum, og i begge tilfælle lykkedes det for kvinderne at kæmpe sig fri.

Det seneste voldtægtsforsøg skete ved 18-tiden, da en 26-årig kvinde stod af bus 96N på Emdrup Torv. En mand i 20'erne fulgte efter hende og forsøgte at komme i kontakt med hende både verbalt og ved at beføle hende. Kvinden afviste ham.

Han tog halsgreb på hende bagfra og væltede hende ned på gaden. Kvinden slog fra sig og råbte mod et busskur, hvor der opholdt sig flere buschauffører Og det fik manden at tage benene på nakken, oplyser politiets centrale efterforskningsleder.

Manden, der stak af fra stedet menes at være den samme, der 12 timer tidligere og samme sted forsøgte at voldtage en 20-årig kvinde, som han slæbte ind bag et stakit. Det lykkedes også for hende at råbe og kæmpe sig fri.

Politiet mener, at der er tale om den samme gerningsmand.

Den 26-årige kvinde beskriver manden som værende i 20'erne, almindelig til slank af bygning og 175 cm høj. Han havde kraftige øjenbryn og et markeret ansigt. Han var iført en mørk åbenstående jakke med en lys hættetrøje under. Kvinden mener, at han var af østeuropæisk herkomst.

Unge kvinder forsøgt voldtaget i Emdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce