Unge kører for dyrt i tog


Unge kører for dyrt i tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge betaler meget mere, end de behøver, når de rejser med tog. Samlet set kan kundegruppen på 169.000 unge spare 64 millioner kroner om året, viser ny analyse.

En gruppe af landets yngre togrejsende på cirka 169.000 passagerer går glip af besparelser på over 64 millioner kroner om året, når de indløser billet. Det skyldes at de ikke har købt et såkaldt Wildcard, der giver adgang til billigere billetter, viser en ny intern undersøgelse, som DSB selv har foretaget.

Undersøgelsen er foretaget blandt unge mellem 15 og 26 år, der i forvejen rejser med toget, når de bevæger sig rundt i Danmark. Mads Arentoft, der er Business Manager for DSB Wildcard, mener, at uvidenhed om mulige besparelser afholder de unge fra at købe kortet.

- Jeg tror ikke, de unge er klar over, hvor hurtigt det her kort tjener sig ind igen. Der vil nok altid være nogen som tror, at det ikke kan betale sig. Men faktum er, at kortet allerede tjener sig ind på første tur, hvis man eksempelvis indløser billet til rejsen mellem Århus og København, siger han.

Hvis det lykkes DSB at sælge flere Wildcard, afskriver statsbanerne muligheden for at sælge flere dyre billetter. Men der er alligevel god købmandskab i at udbrede budskabet om ungdomsrabatten, lyder det videre.

- Vi tænker kommercielt, og vi ønsker naturligvis at flytte kunder fra bil og bud over i vores tog. Desuden er det godt for os at have flere kunder. På den måde bliver vi nemlig mere attraktive for samarbejdspartnere som eksempelvis Tivoli. Og stærke samarbejder betyder flere oplevelser til kunderne, uddyber Mads Arentoft.

Antallet af passagerer, der allerede har købt Wildcard, er nogenlunde lige så stort som antallet af unge, der rejser med DSB, men ikke har kortet.

Unge kører for dyrt i tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce