Ung mand sigtes for knivdrab i København

Under en sammenkomst i en lejlighed i Brønshøj i København blev en 22-årig mand tidligt tirsdag morgen stukket ihjel. Tirsdag eftermiddag er en 18-årig mand blevet varetægtsfængslet for drab. Han nægter sig skyldig.

Ung mand sigtes for knivdrab i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig mand blev dræbt af knivstik i Brønshøj tidligt tirsdag morgen. En 18-årig er fængslet.

En ung mand er anholdt for at have dræbt en 22-årig mand i Brønshøj med kniv tidligt tirsdag morgen, oplyser Københavns Politi.

Ved et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag er den formodede gerningsmand blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser den centrale efterforskningsleder René Jensen.

Forbrydelsen skete i forbindelse med et skænderi i en lejlighed på Glumsøvej.

- Der var en slags komsammen i lejligheden. Der opstod nogle uoverensstemmelser mellem den nu dræbte og den mand, vi sigter, fortæller René Jensen.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet ved halvfemtiden og rykkede straks ud.

En ambulance bragte offeret til hospitalet, og ved sekstiden sagde politiet, at hans tilstand var ukendt. Det viste sig senere, at det ikke var lykkedes at redde hans liv.

I første omgang anholdt politiet tre personer, der var til stede i lejligheden, oplyser den centrale efterforskningsleder.

Den videre efterforskning førte til, at en fjerde blev anholdt. Det er denne person, en 18-årig mand, som politiet sigter for at have stukket den anden.

Ifølge Ekstra Bladet, som var til stede ved grundlovsforhøret, blev den 22-årige dræbt af et enkelt knivstik.

Den 18-årige nægter sig skyldig i drab, og han valgte at tænke over, om han vil kære kendelsen om varetægtsfængsling til Østre Landsret.

Ung mand sigtes for knivdrab i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce