Slagsmål på Viggos i Odense får konsekvenser for en kvinde fra Assens-området

En 21-årig kvinde fra Assens-området kan se frem til en sigtelse for forsøg på vold mod tjenestemand efter et heftigt optrin på Viggos i Vindegade lørdag aften.

Kort før klokken 20 blev politiet alarmeret om, at der var slagsmål på baren, og da forbindelsen til anmelderen røg midt i samtalen, drønede politiet talstærkt gennem byen med tre biler for fuld udrykning.

- Da vi ankommer til Viggos, falder der ro på gemytterne, dog ikke på den den 21-årige kvinde. Hun reagerer meget voldsomt og sparker i den grad ud efter en betjent. Så det ender med, at hun bliver sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand. Hun bliver også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, siger Lars Tvede, vagtchef ved Fyns Politi.

Den unge kvinde var beruset og fik lov til at ruse af på politigården.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.